LCHF-pizza /Baconpizza

En fråga som ofta poppar upp bland lchfare är just hur de gör den bästa pizzan. Ett tips om du vill ha en "klassisk" pizzabotten är att bege dig in på 56 kilos blogg. Där finns ett som blir riktigt bra. Men om du känner att du vill dra ditt lchfande till dess yttersta spets och fetta loss det rejält rekommenderar jag det här påhittet. Detta kan ha varit bland det godaste jag ätit och kommer att ätas måååånga gånger i det här hemmet. 


Börja med att fläta ihop bacon till en botten. 


På med tomat och pizzakrydda. (Eller vad du nu vill ha på din pizza. Allt som är gott och sockerfritt är tillåtet) 


Sen kommer det som kan vara det viktigaste. Det som gör all god mat godare. Ost. Ost ost ost. Gouda är min favorit. 


Resultatet. Skjuts in i ugnen på 225 grader tills baconet är knaprigt i kanterna och osten fått färg. Sen klippte jag upp det i trekanter med en sax för att kunna äta med händerna. Jag gillar när bestick blir överflödigt. 
• Kategori: ReceptTaggar: Baconpizza, bacon, lchf, lchfpizza, ost; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 ewasvensson:

Hejsan!! Måste ju lämna en kommentar om att jag gått igenom din blogg och gillar det jag ser. Enkelt och gott ska maten vara och gärna inte tusen ingredienser heller !! Pizzan och chokladmoussen måste jag bara göra. Ha en fin måndag //Kram ewa

Svar: Kul att du gillar den :) Man behöver inte alltid krångla till det, ibland är det enklare det godaste :)
Ett sockerfritt liv

2 Anonym:

Ska försöka denna pizza ser gott ut

Kommentera här: