Midsommarsill LCHF (eller julsill, funkar då med)
LCHF-sill
800 g matjesill
1 dl majonäs
1/2 dl grädde
1/2 dl matjespad
2 krm citronpeppar
1/2 tsk worcestershiresås
2 knippe dill
1/2 purjolök
2 små rödlökar
Svartpeppar
Börja med att hacka dillen, rödlöken och purjon. Lägg ungefär hälften av det i botten på ett fat. Se till att sillen är avrunnen och delad i bitar. Jag vill helst inte ta i den alls så jag köper den färdig i bitar. Lägg sillen ovanpå hacket med lite svartpeppar on top. Blanda ihop majonäs, grädde, spad, citronpeppar och worcestershiresås. I originalreceptet ska det här även vara 1 tsk socker. Min tanke är att om du äter lchf så kommer det antagligen att generera såpass lite sötma att det inte är något du saknar om du utesluter. Annars är ju en tsk sötströ ett alternativ. Bred ut såsen över sillen och sen på med andra hälften av hacket.
Klart!
